Simone van der Veen

Specialisatie: Acrylschilderingen

Simone is al van jongs af aan bezig met tekenen en schilderen. Opgegroeid in Loosdrecht heeft zij via diverse workshops de basis gelegd voor haar plezier in het schilderen. Sinds een aantal jaren is dit uitgegroeid tot haar grote passie en geniet zij volop van haar eigen ontwikkeling. Elke keer wordt zij uitgedaagd haar grenzen te verleggen dan wel te verdiepen. Op vooral autodidactische wijze zal Simone zich hierin blijvend verder ontwikkelen. Inspiratie voor haar is de puurheid en het positieve van het leven in alle facetten.

Acrylverf is Simone haar favoriete verfsoort en samen met pasta en het mes maakt zij veelal abstracte, kleurrijke schilderijen. Deze werken hebben veel reliëf door het dikke gebruik van de verf en andere materialen. Ook het samenvoegen van verschillende kleuren met de vingers is een techniek die zij vaak toepast.

Kunst betekent voor Simone dat het je moet raken en een positief gevoel moet geven, over smaak valt niet te twisten maar emotie en beleving zal je altijd in haar schilderijen kunnen terugvinden.

Contact

Oranjestraat 100
Ridderkerk
tel.06-30726650
simone1968@me.com

Nu mailen
Website