Sharon van Wijngaarden

Specialisatie: Fotografie

Na het afstuderen van de Willem de Kooning academie in Rotterdam heeft het bijna 7 jaar geduurd voordat Sharon weer beeldend aan de slag ging. Hoewel zij afgestudeerd illustrator is met een specialisatie voor stoffenontwerp verloor ze haar hart aan fotografie.
Na haar afstuderen in 2012 is Sharon zich gaan omscholen tot kynoloog, wat ze inmiddels is. Om kosten voor haar bedrijf te besparen leende ze een camera van een vriend om zelf wat goede foto’s voor de website van haar bedrijf te maken. Al snel kreeg ze door dat ze haar apparatuur moest uitbreiden, om  de beelden te krijgen die ze nodig had. Met elke uitbreiding voor haar camera volgde meer de wens om fotografie verder op te pakken en naast het werk als kynoloog uit te voeren. 
Inspiratie voor haar foto’s zijn dan ook niet geheel verrassend honden. In het dagelijkse werkleven ziet zij veel modellen, waar dankbaar gebruik van wordt gemaakt. Na het portretteren van honden, waarin zij probeert om het karakter van het dier te vangen, verschoof haar blik langzaam richting meerdere diersoorten. 
Inmiddels heeft zij heel wat verschillende dieren voor haar lens gezien en staan er nog tal op haar wensenlijst om te fotograferen. 
Sharon’s werk is als vrijwerk aan te schaffen. Daarnaast is zij in te huren voor een portret op maat. 

Contact

Dijkje 59
2987 VH Ridderkerk
tel. 
sharonvwphoto@gmail.com

Nu mailen Website