Met dit nieuwe product ziet jouw startup er nóg beter uit

Özlem Aral

Specialisatie: Schilderen, polymeerklei, sieraden 

Van origine ben ik landschapsarchitect opgeleid aan de Izmir Turkiye Aegean University.
Sinds 1992 ben ik woonachtig in Nederland.
Ik maak 2D en 3D kunstwerken waarbij ik diverse materialen en technieken toe pas. De avontuurlijke weg tussen mijn visuele wereld naar werkelijke creatie vind ik een ultieme uitdaging. Het is een eindeloos spel tussen de hersenen en handen.  Onzichtbare dingen zichtbaar maken is boeiend en uitdagend voor mij.
Als kind had ik al interesse om met verschillende materialen bezig te zijn. Tijdens mijn jeugd kreeg ik al de mogelijkheid om mijn gemaakte tekeningen op diverse festivals te exposeren.
Wat ik zelf een uitdaging vind is experimenteel te werken met materialen of spullen die voor een ander doel gebruikt worden dan waarvoor het bedoeld is. Ook hergebruik van weggegooide materialen is daar een onderdeel van.
Mijn kenmerken zijn kleurrijk, fijne details, soms filosofisch en droomvol. Ook muurschilderingen maken, boetseren met polymeerklei, sieraden maken en interactieve kunstwerken creëren waarmee het publiek zichzelf kan uitdagen behoren tot mijn kunstwerken. De laatste tijd gebruik ik ook epoxy voor mijn kunstwerken om een dimensie toe te voegen en af te werken.

Contact

De la Reijstraat 344, 2987XL Ridderkerk 
Tel: 0614680044
E mail: ozlem.aral.nl@outlook.com 

Instagram kunstwerken: https://www.instagram.com/art.of.aral/
Instagram sieraden: https://www.instagram.com/taki_yours/

Nu mailen Website