Kunstroute On Tour...

.. is geboren...

Er zijn de afgelopen weken heel wat ontwikkelingen geweest binnen de Kunstroute Ridderkerk. Het was voor het bestuur een lastige beslissing, maar na het uitstellen van de Kunstroute dit jaar is besloten de Route af te lassen.

Echter: We zijn er trots op dat we deze nare beslissing om hebben kunnen buigen naar een gloednieuw fenomeen: Kunstroute on Tour. Een nieuw kindje binnen de Kunstroute Ridderkerk is geboren.

Twee toonaangevende galeries, te weten: Galerie Imspa in Ridderkerk en Galerie Friends of Art in Giessenburg hebben de handen ineen geslagen en geven de kunstenaars de mogelijkheid hun beste werken te exposeren rond de tijd dat de Kunstroute zou plaatsvinden. Tel daar de Najaarsexpositie in het gemeentehuis bij op en we hebben een heuse Kunstroute on Tour.

Natuurlijk laten we het niet bij ‘alleen exposeren’, we geven er nog een extra draai aan. Op zaterdag 10 oktober zullen in Galerie Friends of Art in Giessenburg twee kunstenaars live aan het werk zijn. Een keramist en een schilder. U kunt ze die dag alle vragen stellen die u heeft over hun discipline. Op zondag 11 oktober zal er ook in Galerie Imspa een keramist aanwezig zijn om daar ‘live’ aan het werk te zijn. Dit is een unieke kans om een kijkje in de keuken te nemen.  

Meer informatie kunt u vinden op Facebook en instagram en natuurlijk op de website: www.kunstrouteridderkerk.nl

Download de flyer via deze link

Galerie Friends of Art

 8 t/m 10 oktober (do t/m za 10.00-17.00 uur)

Galerie Imspa  9 t/m 11 oktober (vr 13.00-17.00, za en zo 11.00-17.00 uur)
Gemeentehuis Ridderkerk  5 t/m 15 oktober (ma t/m vr 9.00 – 17.00 uur) locatie afgelast