Kirsten Vermeulen

Specialisatie: Inkt, acryl, spuitbus op papier, canvas en muur

Kirsten heeft een vrije opvoeding genoten in het 'rustige' Drenthe. Van jongs af aan heeft ze de vrijheid gekregen en genomen om zich beeldend te uiten, ongeacht of dit met pen, kwast of spuitbus gebeurde, ze moest zich uiten op papier, doek of muur. De verhuizing naar Ridderkerk (2001) heeft hier geen verandering in gebracht, wel heeft het haar gevormd. Ze heeft hierdoor haar eigen stijl ontwikkeld.

Ze is sterk met lijnen en groot in creativiteit. Autodidactisch en geïnspireerd door helden als Dali en Giger. Ze is liefhebber van de kunststroming art nouveau (Jugendstil) en deze laat duidelijk sporen achter in haar werk. Ook heeft haar werk een oosterse en zelfs sprookjesachtige touch door het gebruik van zwarte inkt en glimmende accenten.

Kirsten noemt zichzelf "streetwise" en zich creatief uiten is belangrijk voor haar. Ook met haar optimistische en energieke karakter wil ze graag mensen een 'feelgood' gevoel geven. Naast moeder van drie kinderen, haar werk als kinderoefentherapeut en passie voor de vechtsport kan ze haar overige energie kwijt in het scheppen van een nieuwe wereld.

Contact

Kirsten Vermeulen “Kircylicious Artthings“
Pruimendijk 4
2988 XN Rijsoord
Kircylicious@gmail.com

Nu mailen
Website