Karin touw

Specialisatie: Abstracte schilderijen in acryl en gemengde technieken

Het werk van Karin is geïnspireerd op verweerde muren uit de oudheid en zuidelijke landen. Ook de schilderijen bevatten vele lagen verf, door schuurtechnieken komen onderliggende lagen weer tevoorschijn. Zij maakt ook gebruik van diverse soorten papier, verf en andere materialen om diepte en structuur te krijgen in haar werk. De schilderijen roepen herinneringen op aan de oudheid, de tand des tijds, beelden en geschriften uit vervlogen tijden...maar dan in een moderne abstracte vorm.

Karin: "Eigenlijk ben ik in het dagelijkse leven en in vakanties, altijd op zoek naar mooie vormen en structuren. Dat kunnen verweerde of afgebladderde muren zijn, een versleten houten kerkdeur of een roestig hek. De prachtige kleuren en vormen die ik zie in een land als Marokko of Italië gebruik ik in mijn schilderijen. Onder mijn handen ontstaat, laag over laag, mijn eigen wereld in kleur en structuur".

Exposities  in binnen en buitenland bij vele galerieën en kunstbeurzen. Werk van Karin is o.a. aangekocht door Gemeente Ridderkerk, Bacardi Martini Nederland/Brussel, Rabobank, en vele bedrijven en particulieren.

Ook geeft zij schilderlessen en workshops in eigen atelier of op locatie, voor volwassenen, bedrijven, en scholen.

Expositieadres

Hofstede De Paradijshoeve
Oostmolendijk 82a, Ridderkerk
Tel: 06 30069543
Karin.touw@ziggo.nl
www.karintouw.nl

Zaterdag en zondag van 11.00 tot 17:00 uur.

Nu mailen Website