Jolanta Drzewiecka

Specialisatie: Schilderkunst

Mijn oorsprong ligt in Poznan Polen. Daar ben ik geboren, heb mijn jeugd doorgebracht en een studie Engelse taal en Letterkunde gevolgd. Voor de liefde kwam ik naar Nederland. Inmiddels woon ik sinds 2014 in Ridderkerk.

Als kind bewonderde ik de schilderijen van mijn opa en thuis hoorde ik vaak klassieke muziek gespeeld op de piano door mijn ouders. Zo heb ik al vroeg kennis gemaakt met verschillende vormen van kunst. Een aantal jaren geleden kreeg ik voldoende tijd en ruimte om te kunnen gaan schilderen. Mijn passie was geboren. Ik ben cursussen gaan volgen o.a. op VU en SKVR in Rotterdam alsmede verschillende workshops bij bekende kunstenaars.

Mijn inspiratie vind ik in de natuur,  de omgeving en soms dichtbij in onze wijk met het Oosterpark op loopafstand, maar eigenlijk overal waar ik ben. De portretten vinden hun oorsprong in mijn interesse in de mens. Naast het plezier dat ik beleef met schilderen deel ik mijn blik op de wereld graag met anderen. Ik hoop dat mijn werk mensen raakt. 

Contact

Zwaluw 126
2986 BJ Ridderkerk
Telefoon: 0634197190
E-mail: jolanta48c@gmail.com
Website: www.jolart.nl

Nu mailen Website