Iris Raaijmakers

Specialisatie: Sieraden

Iris Raaijmakers behaalde in 2000 haar diploma edelsmeden aan de vakschool te Schoonhoven. Daarna is zij anderhalf jaar werkzaam geweest als goudsmid op een atelier, waar alles handmatig wordt gefabriceerd. In april 2002 is zij als zelfstandig goudsmid aan de slag gegaan. Zij werkte voornamelijk freelance voor verscheidende juweliers.

In 2004 is zij daarbij begonnen met het ontwerpen van eigentijdse sieraden. De reacties daarop waren zodanig dat zij thans een eigen klantenkring heeft opgebouwd. Haar specialiteit is het ontwerpen en vervaardigen van unieke en persoonsgebonden sieraden.

Haar sieraden zijn handgemaakt naar eigen ontwerp. Hierbij moet u denken aan kettingen, armbanden, oorsieraden met edelstenen zoals amethisten en turkooizen, parelmoer en zoetwaterparels in allerlei vormen en kleuren en zilver, al met al een zeer gevarieerde kleurrijke collectie sieraden. Haar sieraden worden onder andere verkocht bij kap- en schoonheidsalons en kleine boetiekjes. Zelf geeft zij op aanvraag sieradenavonden, waarop zij bij de mensen thuis haar werk aanbiedt. Daarnaast exposeert zij op verscheidende kunstmarkten. Sinds 2006 geeft zij ook workshops, op bedrijfsuitjes, bij mensen thuis en op scholen.

Ook verricht zij reparaties en restauraties aan bestaande sieraden. En maakt zij van oude gouden sieraden nieuwe sieraden.

Contact

Westerhof 26
2987 XS Ridderkerk
tel.(0180)848160
E-mail: iris@my-precious.nl
www.my-precious.nl

Zaterdag en zondag van 11:00 tot 17:00 uur.

Nu mailen Website