Burgerwissellijst

De Burgerwissellijst is een initiatief van de Kunstroute Ridderkerk. De opzet is de Ridderkerkse burgers aan te moedigen en te motiveren kunst te maken. Juist degene die op zijn of haar zolderkamertje creatief bezig is maar nog twijfelt over zijn of haar talent krijgt nu de mogelijkheid publiekelijk te ‘shinen’ Je kan jezelf met je werk opgeven, en elke maand wordt er een werk gekozen die een plekje krijgt in de Burgerwissellijst. Kan je goed tekenen, schilderen, of heb je gave graffiti schetsen liggen? Of denk bijvoorbeeld ook aan origami, keramiek, sieraden, hout snijwerk etc en wil je graag naar buiten treden, wat publiciteit en een tijdelijk podium?

Aanmelden?
maak een duidelijke foto van je werk, en mail het samen met je naam, leeftijd en gebruikte techniek naar: burgerwissellijst@kunstrouteridderkerk.nl. Of vul het onderstaand formulier in. Misschien ben jij degene die een maand lang te bezichtigen is in Café Burgerzaken!

Uw werk inzenden

Versturen