Najaarsexpositie Kunstroute sluit af met bijzondere uitzwaaiavond

Van 11 oktober tot en met 3 november is er een Najaarsexpo van kunstenaars van de Kunstroute Ridderkerk te bezichtigen in het Gemeentehuis van Ridderkerk. De tentoonstelling waar een flink aantal Ridderkerkse kunstenaars hun kunstwerken zullen tonen is tijdens kantooruren voor iedereen toegankelijk.
Als afsluiting van deze expositie organiseert Kunstroute Ridderkerk op 3 november vanaf 18.30 uur een culturele uitzwaaiavond in het naastgelegen supergezellige Café Burgerzaken. Wij nodigen u van harte uit aanwezig te zijn op deze avond.
Niet alleen kan men genieten van ‘live’ Spaanse muziek, een Flamingo optreden en heerlijke tapas, ook de kunstenaars zijn aanwezig en vertellen graag over hun kunstwerk en hun werkwijze en filosofie die ten grondslag ligt aan hun (kunst)werk. Het wordt een kunstzinnige, culturele en gastronomische avond. Iedereen is welkom om deze avond bij te wonen.
Het tarief voor deze bijzondere avond bedraagt slechts €35,-- (inclusief tapas en 2 drankjes). Onze keramisten Connie Pols en Nathalie van Wingerden hebben prachtige handgemaakte tapasschalen gemaakt die u aan het einde van de avond als collectors item mee naar huis krijgt. Een exclusieve must have!
Wij hopen van harte u te mogen begroeten op donderdag 3 november.
Aanmelden via de www.kunstrouteridderkerk.nl of via kunstrouteridderkerk@gmail.com

klik hier voor een vergroting